.
klik hier voor At's C.V. Goud- en Zilverwerk Schoonhoven Goud- en Zilverwerk Schoonhoven

Objecten

Ook in het vrije werk van At speelt zilver als materiaal een grote rol. Zijn objecten, wijken sterk af van de gangbare, bekende vormgeving in zilver. Moderne vormgeving in zilver manifesteert zich eigenlijk pas kort, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de min of meer verwante glaskunst. Brandenburg's werk kan dan ook in zekere mate gezien worden als een aanval op de traditie. Hij combineert zilver met andere, vaak gebruikte, materialen zoals steen of ijzer. Hij streeft de perfectie niet helemaal na omdat dat de kijker alleen maar afleidt. Waar hij edelstenen plaatst, gebruikt hij net zo makkelijk echte als synthetische stenen.

Om de objecten en sieraden onder de aandacht van het publiek te brengen, neemt At regelmatig deel aan tentoonstellingen, exposities en kunstbeurzen, in binnen- en buitenland.

Galerie 'Lieve Hemel' te Amsterdam heeft veel werk van At staan. Ook neemt deze galerie ieder jaar deel aan de PAN met o.a. werk van At Brandenburg.

Bekijk ook de objecten op de site www.goudenzilverwerk.nl 
Het bedrijf Goud- en Zilverwerk is opgeheven.
Met deze broche/ souvenir heeft At november 2006 de publieksprijs gewonnen.

Geïnspireerd door de 'Goudse Glazen'De Cycloop"Extravert" 21 November 2006 verkocht op PAN Amsterdam door Koen Nieuwendijk, Galerie "Lieve Hemel"